Izrada web aplikacija na Laravel frejmvorku

Mi pravimo kastomizovane aplikacije u Laravelu.

Dizajn po meri

Dostavite nam vaše rešenje za izgled u Photoshopu ili Illustratoru i mi ćemo ga pretočiti u kod.

Minimalan kod

Optimizujte vaše aplikacije uz minimalan kod. Prenesite biznis logiku na aplikaciju i rešavajte samo jedan problem.

Vreme je novac

Primenom web aplikacija moguće je uštedeti vreme u poslavanju kompanije..

U agenciji Infogate pravimo i dizajniramo sajtove na koje ćete biti ponosni. Iz našeg bogatog iskustva kada je u pitanju izrada sajtova, znamo da je ponekad izgled ono što će oduševiti vaše klijente, a ponekad je ključna funkcionalnost. Naravno, najbolje je da sajt bude besprekoran i da zadovoljava visoke standarde na oba polja.

Pristup zasnovan na vašem brendu

Kada razvijamo vizuelni identitet sajta i poruke koje će taj sajt prenositi posetiocima, obraćamo pažnju na dva aspekta koja su bitna za svaki brend - funkcionalni i emocionalni. Nije bitno samo šta radite, već i kako to radite. Smatramo da će u budućnosti emocionalna dimenzija vaše priče igrati presudnu ulogu. Uzbudljiva priča o vašem brendu pokrenuće korisnike na angažovanje i ponovne posete.

Jednostavan i jasan web dizajn

Sve funkcionalnosti na vašem sajtu biće jasno prikazane, tako da budu jednostavne i intuitivne za korišćenje. Navigacija kroz sajt će obezbediti logičan put kojim se posetioci kreću od stranice do stranice, kako bi vaši korisnici dobili najbolje moguće iskustvo!

Naši sajtovi su brzi, jer koristimo najnovije tehnologije i čist kod. Znamo da se trendovi menjaju često i brzo, a mi se trudimo da ih u potpunosti ispratimo.

Znamo da je svaka industrija različita. Imamo personalizovan pristup svakom novom projektu koji stvaramo, kako biste uvek bili korak ispred vaše konkurencije.

Takođe, svež i moderan izgled izdvojiće vaš sajt od ostalih. Naš web dizajn ne stvara obične prezentacione sajtove, već mami korisnike na interakciju.

Izrada sajtova koji su prilagođeni svim uređajima

Naši sajtovi su dizajnirani da budu resporsive, odnosno da izgledaju savršeno na svim uređajima, uključujući desktop, laptop, tablet i mobilni telefon. Na taj način možete biti sigurni da ćete svoj biznis uvek prikazati u najboljem svetlu.

Naš cilj je da vam isporučimo superioran proizvod na vreme i da, pri tom, premašimo vaša očekivanja. Javite se da porazgovaramo o idejama koje imamo za vaš novi sajt.