Kako postati uspešan u internet marketingu, kako napraviti blog i profitabilan sajt za samo 90 dana

- pročitajte na našem blogu -

infogate-amp

WordPress AMP – kako ubrzati stranice za mobilne uređaje

WordPress AMP utiče na brzinu učitavanja članaka što direktno utiče na pozicioniranje na Google pretragama. Kako podesiti WordPress AMP dodatak na vašem blogu i koji su benefiti za vaše pozicioniranje pročitajte u ovom članku.

infogate-permalink-cover

Šta je permalink i kako se podešava u WordPress-u?

Šta je permalink i kako podestiti prijateljski URL u WordPress-u pročitajte u detaljnom uputstvu. Sve što treba da znate o permalinkovima na jednom mestu.

infogate-vultr

Kako instalirati WordPress na Vultr VPS mašinu

Da li su cloud rešenja skupa i kako početi da koristite VPS server dajemo na primeru instalacije WordPress aplikacije na Vultr servisima.

infogate-wp-options-cover

Šta su WordPress opcije i kako ih podesiti iz admin panela

Kako podesiti skrivene opcije u WordPress-u, promenite URL za media folder na vrlo jednostavan način, bez FTP i MySql pristupa.

infogate-taxonomije-cover

Šta su WordPress taksonomije i čemu služe?

Kako kategorije i oznake klasifikuju članke, koje još taksonomije postoje u WordPress-u i kako se pravilno koriste saznajte u ovom članku.

infogate-kategorije-cover

Kako se koriste WordPress kategorije i kako ih kreirati

Naučite kako da dodate nove kategorije u WordPress-u, kako novom članku dodati kategoriju i kako na listi članaka možete izmeniti i dodeliti kategorije.

infogate-wp-query-cover

WordPress naučite da koristite WP_Query klasu

WP_Query objekat omogućava da iz baze izvučete tačno određene podatke za vaš ispis. Kako se koristi ova funkcija u WordPress-u saznajte u ovom članku.

infogate-kako-napraviti-sajt-cover

Kako napraviti sajt? Korisni saveti za svakog početnika

Pokazaćemo vam kako napraviti sajt u WordPress-u na brz i jednostavan način. Nije neophodno prethodno poznavanje programskih jezika, sa veštinama koje već posedujete možete za vrlo kratko vreme imati svoj personlizovan sajt.

infogate-sta-je-wordpress-cover

Šta je WordPress i zašto raste njegova popularnost?

Smatra se najuspešnijom CMS platformom na svetu i na tom polju WordPress drži tron sa preko 50% učešća. Popularni sajtovi koje pokreće WordPress su, New York Observer, New York Post, TED, Thought Catalog, Williams, USA Today, CNN, Fortune.com, TIME.com, National Post, Spotify, TechCrunch, CBS Local, NBC.