Politika privatnosti - Infogate

Agencija Infogate se bavi digitalnim rešenjima koja obuhvataju izradu sajtova, izradu aplikacija, optimizaciju sajtova za pretraživače i pripremu sadržaja za web prezentacije.

Ističemo da mail adrese naših subskrajbera (pretplatika) koje prikupimo kroz kontakt formu ili kroz prijavu putem pop-up banera koristimo isključvo za naše potrebe i ne delimo sa trećim licima. Ukoliko želite, u svakom trenutku se možete obrisati sa naše liste subskrajbera tako što ćete nas kontatirati putem mejl adrese hello@infogate.rs.

Dok ste prijavljeni na našu mejling listu, povremeno ćete dobijati informacije o novostima u agenciji Infogate, kao i o posebnim akcijama i pogodnostima koje važe SAMO za subskrajbere sa te liste.

Takođe, druge lične podatke koje dobijemo putem našeg sajta, nećemo zloupotrebljavati i koristićemo ih isključivo u skladu sa zakonskim odrebdama koje važe u Srbiji. Ukoliko preko linka sa našeg sajta dođete na neki drugi sajt, treba da imate u vidu da se na njih ne odnosi naša politika privatnosti.

Sajt agencije Infogate koristi tzv. kolačiće i privremeno ih smešta na vaš računar. Pri tome ne koristimo vaše lične podatke, tako da vaša privatnost ostaje zaštićena..